Primele imagini cu teroristul care a decapitat o femeie și a ucis alte două persoane în Nisa. Cine este Brahim Aoussaoui

  • Au apărut primele imagini cu Brahim Aoussaoui, teroristul în vârstă de 21 de ani care a atacat cu un cuțit mai multe persoane, în biserica Notre Dame din Nisa.
  • Imigrantul tunisian a decapitat o femeie și a ucis alte două persoane
  • El a strigat „Allah Akbar” în timpul atacului.
  • A fost împușcat de 14 ori de către poliția franceză, după care a fost transportat la spital.

O imagine a teroristului islamist sângerând pe podea și tratat de paramedici după ce a fost împușcat de polițiști înarmați în afara bazilicii a fost postată pe Twitter, scrie DailyMail.

Brahim Aoussaoui, teroristul în vârstă de 21 de ani care a atacat cu un cuțit mai multe persoane, în biserica Notre Dame din NisaSursă Foto: DailyMail

El a strigat „Allah Akbar” în timp ce a decapitat o femeie și a ucis alte două persoane.

Procurorii au declarat că în timpul atacului Aoussaoui purta asupra sa o copie a Coranului. Imigrantul a fost împușcat de 14 ori de către poliția franceză după care a fost transportat la spital.

Atacul vine după ce Emamnuel Macron a stârnit furia lumii islamice după ce a luat apărarea caricaturilor profetului Mohamed realizate de publicația Charlie Hebdo.

Cine este Brahim Aoussaoui

Atacatorul a fost împușcat de 14 ori de către polițistii înarmați, în timp ce acesta a țipat „Allah Akbar” și „în timp ce se afla sub tratament”, a declarat primarul din Nisa, Christian Estrosi. 

Aoussaoui a ajuns la Nisa în jurul orei 6.30 dimineața prin gară, unde și-a schimbat rapid hainele.

Atacatorul a intrat în Europa pe 20 septembrie, prin insula italiană Lampedusa și a ajuns la Paris pe 9 octombrie. Informațiile de călătorie provin dintr-un document despre Aoussaoui de la Crucea Roșie italiană.

Anchetatorii au găsit asupra sa două cuțite nefolosite, un Coran și două telefoane mobile.