• Primul britanic infectat cu Covid a murit în urma unei supradoze de droguri.
  • El a fost infectat cu Covid în noiembrie 2019, în timp ce lucra la o şcoală din Wuhan.
  • Decesul său a survenit după ce a luat un „cocktail de droguri”.

Connor Ellis Reed este primul britanic care a fost infectat cu coronavirus, în timp ce lucra la o şcoală din Wuhan. A murit la o universitate din Ţara Galilor din cauza unei supradoze de droguri, relatează Mirror.

Un medic legist a confirmat că bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit mort la domiciliul său din cadrul Universităţii Bangor pe 24 octombrie, anul trecut. Connor studia chineza şi lingvistica.

O anchetă a dezvăluit că studentul a luat un „cocktail de droguri” şi a suferit de insuficienţă respiratorie din cauza toxicităţii drogurilor.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Pe 23 octombrie, el şi un coleg de apartament au băut o sticlă de whiskey împreună, înainte de a lua droguri. Când a fost găsit de prietenii lui, aceştia au încercat să îi ofere primul ajutor, însă a fost prea târziu.

Potrivit colegului său de apartament, tânărul îşi comanda drogurile de pe Dark Web şi îi erau livrate la cutia poştală a universităţii.

Bărbatul a devenit cunoscut în februarie 2020, când a spus că a fost primul britanic infectat cu coronavirus, în noiembrie 2019, în timp ce lucra la o şcoală din Wuhan.

El îşi revenise complet şi, înainte de a se muta în Ţara Galilor, şi-a vizitat părinţii în Australia.