Primul britanic depistat cu Covid a murit la aproape un an după ce s-a infectat

Connor Ellis Reed este primul britanic care a fost infectat cu coronavirus, în timp ce lucra la o şcoală din Wuhan

Connor Ellis Reed este primul britanic care a fost infectat cu coronavirus, în timp ce lucra la o şcoală din Wuhan. A murit la o universitate din Ţara Galilor din cauza unei supradoze de droguri, relatează Mirror.

Un medic legist a confirmat că bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit mort la domiciliul său din cadrul Universităţii Bangor pe 24 octombrie, anul trecut. Connor studia chineza şi lingvistica.

O anchetă a dezvăluit că studentul a luat un „cocktail de droguri” şi a suferit de insuficienţă respiratorie din cauza toxicităţii drogurilor.

Pe 23 octombrie, el şi un coleg de apartament au băut o sticlă de whiskey împreună, înainte de a lua droguri. Când a fost găsit de prietenii lui, aceştia au încercat să îi ofere primul ajutor, însă a fost prea târziu.

Potrivit colegului său de apartament, tânărul îşi comanda drogurile de pe Dark Web şi îi erau livrate la cutia poştală a universităţii.

Bărbatul a devenit cunoscut în februarie 2020, când a spus că a fost primul britanic infectat cu coronavirus, în noiembrie 2019, în timp ce lucra la o şcoală din Wuhan.

El îşi revenise complet şi, înainte de a se muta în Ţara Galilor, şi-a vizitat părinţii în Australia.

Exit mobile version