Primul centru de vaccinare non-stop din Timișoara are program doar până la ora 20:00. Explicațiile autorităților

  • Centrul de imunizare de la Spitalul Județean Timișoara are 8 fluxuri de vaccinare
  • Momentan platforma de programări nu permite actualizarea datelor, după ora 20:00
  • Managerul Spitalului a primit asigurări că centrul va funcționa non-stop, de joi

Timișoara se laudă cu o poveste frumoasă: primul centru de imunizare non-stop. Însă viața bate filmul. În realitate, centrul funcționează până la ora 20:00. Înainte de deschidere, managerul spitalului a aflat că platforma nu permite actualizarea datelor, noaptea.

Estimăm că în două zile, ea va putea fi operațională până la orele dimineții.”, a precizat Raul Pătrașcu manager la Spitalul Județean Timișoara.

Programările nu se pot face după ora 19.00. Asta nu a descurajat-o pe Andreea, studentă la Medicină, care nu a apucat să se vaccineze în prima etapă.

„L-am programat prima dată pe tatăl meu, care se încadra le persoane vârstnice cu boli cardiovasculare, iar ziua următoare am primit și eu mail pentru confirmare și pentru a mă putea programa.”, a menționat Andreea Ghițan, studentă.

480 de timișoreni au primit vaccinul, în prima zi. Unii dintre ei au așteptat și o oră să ajungă la rând. Personalul medical a crescut ritmul, pentru a onora toate programările.

Ne-am acordat din mers, ne-am adaptat din mers și am încercat să optimizăm fluxurile și spațiul de așteptare afară și zona de așteptare post-vaccinare.”, a explicat Simona Tămășan, coordonator Centru de Vaccinare.