• Centrul de imunizare de la Spitalul Județean Timișoara are 8 fluxuri de vaccinare
  • Momentan platforma de programări nu permite actualizarea datelor, după ora 20:00
  • Managerul Spitalului a primit asigurări că centrul va funcționa non-stop, de joi

Timișoara se laudă cu o poveste frumoasă: primul centru de imunizare non-stop. Însă viața bate filmul. În realitate, centrul funcționează până la ora 20:00. Înainte de deschidere, managerul spitalului a aflat că platforma nu permite actualizarea datelor, noaptea.

Estimăm că în două zile, ea va putea fi operațională până la orele dimineții.”, a precizat Raul Pătrașcu manager la Spitalul Județean Timișoara.

Programările nu se pot face după ora 19.00. Asta nu a descurajat-o pe Andreea, studentă la Medicină, care nu a apucat să se vaccineze în prima etapă.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

„L-am programat prima dată pe tatăl meu, care se încadra le persoane vârstnice cu boli cardiovasculare, iar ziua următoare am primit și eu mail pentru confirmare și pentru a mă putea programa.”, a menționat Andreea Ghițan, studentă.

480 de timișoreni au primit vaccinul, în prima zi. Unii dintre ei au așteptat și o oră să ajungă la rând. Personalul medical a crescut ritmul, pentru a onora toate programările.

Ne-am acordat din mers, ne-am adaptat din mers și am încercat să optimizăm fluxurile și spațiul de așteptare afară și zona de așteptare post-vaccinare.”, a explicat Simona Tămășan, coordonator Centru de Vaccinare.