Primul discurs al lui Dacian Cioloș după câștigarea președinției USR PLUS: „Am dovedit că putem avea maturitatea și înțelepciunea necesară să ducem la bun sfârșit un proces democratic”

Sursa Foto: Mediafax
  • Dacian Cioloș: „Le mulțumesc colegilor din partid care au votat în număr foarte mare”.
  • Dacian Cioloș: „Am avut sesizări, plângeri. O parte dintre ele au fost clarificate de Comisia Electorală, altele urmează să fie”.

„Dincolo de aceste explicații, îmi dau seama că nimeni și nimic nu poate să explice și să justifice pierderea de vieți omenești din neglijență, din indiferență sau din alte motive care țin de responsabilitatea celor care-și asumă conducerea statului.

Revenind la alegerile noastre interne, vreau să le mulțumesc colegilor de partid care au votat în număr foarte mare și, așa cum spunea și Dan, cred că am dovedit că putem avea maturitatea și înțelepciunea necesară să ducem la bun sfârșit un proces democratic, un proces deschis membrilor cu toate complicațiile aferente și dificultățile. Dar se pare că este foarte importantă participarea masivă la vot.

Cred în acest proces de fuziune și îl validează prin participarea masivă la aceste alegeri. Vom avea multe de făcut împreună.

Am avut sesizări, plângeri. O parte dintre ele au fost clarificate de Comisia Electorală, altele urmează să fie. Mi se pare foarte important să limpezim lucrurile”, a spus Dacian Cioloș în primul său discurs ca președinte USR-PLUS.