Primul lider PSD care reacționează după eliberarea lui Liviu Dragnea: „Cu ajutorul lui şi al justiţiei române s-a făcut dreptate”

Sursa foto: Facebook.com/Ionel Arsene
  • Liderul PSD Neamț Ionel Arsene a reacționat, joi, după decizia Tribunalului Giurgiu care a admis cererea de eliberare condiționată a lui Liviu Dragnea
  • Ionel Arsene: „Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul”

Liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, reacţionează după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea: „Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, şi nu-i lasă la greu pe oamenii buni!”.

„Azi, cu ajutorul lui şi al justiţiei române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate şi prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat! Coşmarul s-a încheiat! Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut!”, a scris Ionel Arsene pe Facebook.

Liderul PSD Neamţ se declară bucuros că de azi Liviu Dragnea este alături de familie şi de cei dragi, „aşa cum au fost cu toţii cu sufletul, zi de zi, alături de el!”.

Magistraţii Tribunalului Giurgiu au decis, joi, eliberarea lui Liviu Dragnea. Decizia este definitivă şi în câteva ore Dragnea va putea părăsi Penitenciarul Rahova.

Dragnea a stat închis 2 ani şi 2 luni.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. După împlinirea fracţiei de pedeapsă, Dragnea a încercat în repetate rânduri să obţină eliberarea condiţionată.