• Emisiunile și filmele vor fi transmise de la 250 de mile deasupra Pământului.
  • Peste doi ani va fi lansat primul studio de film din lume care se află pe orbită.
  • Studioul va găzdui evenimente sportive și va fi loc de filmare pentru mai multe pelicule.

Se așteaptă ca evenimentele sportive, emisiunile TV, filmele și transmisiunile live ale influencerilor să fie transmise de la studioul care va orbita la 250 de mile deasupra Pământului. O companie care se află în spatele planurilor ca Tom Cruise să filmeze un film în spațiu a dezvăluit că va lansa primul studio de film din lume pe orbită peste doi ani.

Space Entertainment Enterprise (SEE), cu sediul în Marea Britanie, spune că arena de film și sport se va afla într-un modul care va andoca la Centrul Spațial Internațional (ISS) până la sfârșitul anului 2024. Nu numai că va permite producătorilor de filme să realizeze filme în timp ce se află pe orbita Pământului, dar prevede că va găzdui și evenimente sportive în spațiu și influenceri din social media care vor dori să realizeze conținut la 250 de mile deasupra planetei.

Modulul – SEE-1 – va face parte din noul braț comercial al ISS, Axiom Station, care se va ocupa și de construcție, și va pluti liber în cele din urmă în 2028.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„SEE-1 este o oportunitate incredibilă pentru umanitate de a trece la un alt tărâm și de a începe un nou capitol interesant în spațiu”, au declarat fondatorii SEE, Dmitry și Elena Lesnevsky.

„Va oferi o casă unică și accesibilă pentru posibilități nelimitate de divertisment într-un spațiu plin de infrastructură inovatoare, care va dezlănțui o nouă lume a creativității. Cu liderul mondial Axiom Space construind această instalație revoluționară și de ultimă generație, SEE-1 va oferi nu numai prima, ci și cea mai bună structură spațială de calitate care va permite extinderea industriei globale de divertisment de 2 trilioane de dolari pe orbita joasă a Pământului”, spune reprezentanții.

SEE este, de asemenea, compania de producție din spatele viitoarei încercări a lui Tom Cruise de a filma o peliculă într-un studio din spațiu, actorul de la Hollywood plănuind să se îndrepte spre ISS în cursul acestui an.

El a fost devansat de o echipă de ruși în ceea ce privește onoarea de a fi primul actor care a filmat un film în spațiu. Filmul lor despre un chirurg care efectuează o operație pe un cosmonaut, care a fost filmat pe stația spațială pe parcursul a 12 zile, urmează să fie lansat anul acesta.