• Magazinele și mallurile se închid, astăzi, la ora 18:00
  • Nu vei mai putea să te deplasezi în afara locuinței de la ora 20.00
  • Restricțiile durează până duminică

Vine weekendul, dar în loc de distracție, vine cu restricții. De astăzi, mall-urile și supermarketurile se închid la ora 18:00.

Înainte de intrarea în vigoare a noilor restricții, magazinele au fost doldora de oameni, până când personalul magazinelor au restricționat accesul în magazin, iar cei care au dorit să își facă provizii au trebuit să aștepte afară.

Închiderea magazinelor nu este o pierdere doar pentru cei care sunt nevoiți să suporte aceste restricții, ci și pentru magazine, pentru că intervalul orar 18:00-20:00 era cel mai frecventat de clienți

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Oamenii pun sănătatea pe primul plan însă nu cred că măsurile impuse de autorități reprezintă cea mai bună soluție pentru a gestiona pandemia de coronavirus.

Ce restricții intră în vigoare în acest weekend

Potrivit autorităților, deplasarea în afara locuinței va fi interzisă după ora 20:00, nu 22:00 așa cum era în cursul săptămânii. Tot la ora 18:00 se vor închide și terasele și mall-urile.

Excepție de la această regulă fac farmaciile, benzinăriile, firmele de food-delivery, dar și firmele de ridesharing și taxi.