• Un om de afaceri din Rusia a decis să ofere 1 milion de dolari celui care îl va prinde pe Putin.
  • Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare.
  • Alex Konanykhin l-a acuzat pe Putin că nu a ajuns la putere într-un mod corect.

Un om de afaceri din Rusia oferă o recompensă de 1 milion de dolari pentru prinderea lui Putin. Alex Konanykhin este cel care a făcut această propunere ofițerilor militari, în cadrul unei postări din mediul online.

Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerului (ofițerilor) care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe Putin ca un criminal de război, conform legilor rusești și internaționale. Putin nu este președintele rus, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a clădirilor de apartamente din Rusia. Apoi a încălcat Constituția, prin eliminarea alegerilor libere și prin uciderea oponenților săi„, a scris afaceristul pe Linkedin.

În calitate de etnic rus și cetățean rus, consider că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut în continuare Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista atacului Ordei lui Putin„, a mai spus acesta. O fotografie cu președintele Rusiei a fost însoțită de cuvintele „Wanted: Mort sau viu. Vladimir Putin, pentru crimă în masă”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Anonymous a publicat documentele care arată că dorința lui Putin de a ataca Ucraina a fost aprobată pe 18 ianuarie

Documentul scurs de la trupele din Rusia care arată războiul împotriva Ucrainei a fost aprobat pe 18 ianuarie, iar planul inițial a fost de a ocupa Ucraina în perioada 20 februarie – 06 martie.

Gruparea Anonymous revendică responsabilitatea pentru piratarea „continuă” a site-urilor guvernamentale ruseşti, relatează CNN. Unele site-uri guvernamentale din Rusia au continuat să nu funcţioneze sâmbătă. Printre site-urile atacate se numără, în special, Kremlinul şi Ministerul Apărării.

Ei au continuat: „Acesta nu este un război pe care îl poți câștiga, indiferent cât de puternic te crezi. Suntem anonimi, suntem o legiune, așteptați-ne”.