• Consensul pentru coroana norvegiană scade cu 17%.
  • Martha Louise poate fi nevoită să renunţe la titlu, dacă se căsătoreşte cu şamanul cu care se iubeşte.
  • Analiştii văd un impas al regelui Harald şi al moştenitorului tronului, prinţul Haakon.

Consensul pentru coroana norvegiană scade cu 17%. Martha Louise poate fi nevoită să renunţe la titlu, dacă se căsătoreşte cu şamanul cu care se iubeşte. Analiştii văd un impas al regelui Harald şi al moştenitorului tronului, prinţul Haakon.

Durek Verrett, un guru şaman, este gata să devină prinţ prin căsătorie cu fiica regelui Harald al Norvegiei, Prinţesa Martha Louise, sora moştenitorului tronului Haakon.

Doar că relaţia pune în pericol supravieţuirea Coroanei. Sau mai bine zis, sondajele de opinie privind dragostea pentru monarhie indică o scădere de 17% (potrivit The Local), într-un timp scurt, mai exact din iunie anul trecut, când cei doi viitori soţi s-au logodit. Ea a publicat pe reţelele de socializare o postare în care scria: „Sunt atât de fericită să anunţ că sunt logodită cu Shaman Durek”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

„Este o ciocnire de civilizaţii, o ciocnire culturală pentru mulţi”, a recunoscut bătrânul rege Harald, în vârstă de 85 de ani, care l-a întâmpinat cu afecţiune şi pe Durek, fiul unei mame cu rădăcini în Indiile de Vest, şi pe tatăl său din Haiti. Mirele nu a fost niciodată tandru în ultimii ani cu familia regală, deşi acum susţine că a „construit de-a lungul timpului o relaţie adorabilă cu familia miresei”. El nu a ezitat să-i arate cu degetul pe norvegieni, spunând că, în cele din urmă, „nu acceptă o căsătorie în stil Bridgerton”.

Pe scurt, încă o dat, o nuntă regală care aduce multiculturalismul lumii la palat este gata să declanşeze un cutremur. Lumea se gândeşte la relaţia lui Harry şi Meghan la Windsor şi la interviul ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey, în care acuzau familia regală de rasism, iar în cele din urmă acuzau instituţia că nu acceptă deschiderea. „Este puţin dificil pentru oameni să vadă ceva nou, să evolueze din zona lor de confort”, a declarat Durek, pentru revista Britain’s Town and Country.

În realitate, supuşii regelui Harald sunt nemulţumiţi nu de culoarea pielii logodnicului prinţesei, care este acum al patrulea în linia de succesiune la tron ​​şi mulţi speră să renunţe la titlu, ci tocmai de declaraţiile făcute de acesta de-a lungul anilor.

Acum. fratele Marthei Louise, Prinţul Haakon, este în situaţia de a face ceva. Haakon a lămurit zilele trecute, cu câteva declaraţii scurte, că nu este exclus ca Martha Louise să fie nevoită să renunţe (sau să-şi piardă) coroana de prinţesă.