Prințul Azim, fiul unuia dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la vârsta de 38 de ani

Prince Azim of Brunei Fortune Forum Summit held at the Royal Courts of Justice London, England - 30.11.07,Image: 351325424, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Prințul Azim, fiul sultanului din Brunei, a murit la vârsta de 38 de ani, a confirmat guvernul țării. Azim, care era al patrulea rând la tronul națiunii din sud-estul Asiei și și-a sculptat o reputație la Hollywood ca producător de filme, a murit sâmbătă dimineață, relatează CNN.

Cel de-al doilea fiu al sultanului era bine cunoscut pentru găzduirea unor petreceri extravagante cu invitați celebri, printre care Pamela Anderson, Janet Jackson și Mariah Carey.

El a produs o mână de filme, inclusiv lungmetrajul „You’re Not You” din 2014 cu Hilary Swank, construind o carieră cu jumătate de normă în industria cinematografică. A reușit asta în ciuda furiei internaționale din cauza mișcării tatălui său către pedepse draconice în Brunei.

Înmormântarea lui Azim a avut loc sâmbătă, iar națiunea a intrat acum într-o perioadă de doliu de șapte zile. Liderii mai multor națiuni vecine și-au exprimat condoleanțele.

Primul ministru din Singapore, Lee Hsien Loong, a declarat că Azim „era cunoscut pentru spiritul său amabil și generos și pentru dedicarea sa pentru cauzele caritabile, educaționale și pentru tineri”. Ambasada Indoneziei a declarat într-o declarație că prințul „va fi întotdeauna amintit cu drag”.

Singura ipoteză apărută în presa internațională este cea a unui cancer la ficat.  El n-a mai fost văzut în ultimii ani în spațiul public

Exit mobile version