• Prințul Harry a fost eliminat din scenariul încoronării regelui Charles, s-a afirmat astăzi.
  • Se spune că William este „furios, anxios și trist” în mijlocul afirmațiilor-bombă ale ducelui.
  • Familia regală a refuzat până acum să comenteze dezvăluirile din „Spare”.

Prințul Harry a fost eliminat din scenariul încoronării regelui Charles, s-a afirmat astăzi, în timp ce persoane din interiorul familiei regale au declarat că prințul William arde de furie” pe fondul dezvăluirilor bombă din memoriile ducelui de Sussex.

În noua sa autobiografie Spare”, Harry a făcut o serie de afirmații senzaționale despre fratele și tatăl său, descriindu-l pe Prințul de Wales drept arhicunoscutul” său și acuzându-l pe rege că era îngrijorat că va fi umbrit” de puterea de vedetă de la Hollywood a lui Meghan. Familia regală a păstrat până acum tăcerea în această privință, refuzând să răspundă la anecdotele incendiare ale Ducelui, dar Sunday Times a declarat astăzi că o sursă regală a afirmat că Harry a fost omis din procedurile viitoarei încoronări a Regelui Charles, care va avea loc în luna mai.

Prințul Harry a fost exclus din scenariul pentru Încoronare, fără niciun rol oficial în cadrul slujbei dacă va participa”, a scris pe Twitter editorul regal al ziarului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Încălcând tradiția, Charles va elimina ducii regali care îngenunchează și aduc un omagiu monarhului. Doar William va îndeplini acest rol. Așa cum stau lucrurile, nu există nici un rol pentru Harry în cadrul slujbei”, a declarat o sursă regală, se pare”. Între timp, prieteni ai lui William au declarat pentru Sunday Times că moștenitorul arde de furie”, dar este și neliniștit și trist’ din cauza comentariilor lui Harry, pe care un prieten le-a descris ca fiind lașe”. William nu se va răzbuna, nu ar face-o niciodată, pentru că este demn și incredibil de loial”, a spus un prieten.

Într-o declarație senzațională, Harry l-a acuzat pe tatăl său că se teme că va fi umbrit” de vedeta de la Hollywood, Meghan, și a exprimat îngrijorarea că va trebui să o susțină financiar. Harry a spus că Charles l-a avertizat că familia sa nu este făcută din bani” și că nu își poate permite să susțină pe altcineva. Dar Harry a simțit că îngrijorarea lui Charles era mai puțin înrădăcinată în economie și mai mult legată de gelozie. Surse regale, înainte de mult-așteptatul interviu al lui Harry cu Tom Bradby de duminică seara, au afirmat că Familia Regală este complet epuizată” de fluxul de dezinformări” din partea Ducelui și Ducesei de Sussex.