• Nu este clar unde a înnoptat Prințul Harry în timpul călătoriei.
  • El și soția sa, Meghan Markle, au fost rugați să părăsească” casa lor Frogmore Cottage din Windsor în martie 2023.
  • Harry, duce de Sussex, a fost văzut urcându-se într-un avion pe aeroportul Heathrow din Londra miercuri.

Prinţul Harry a părăsit Marea Britanie după ce i-a făcut o vizită scurtă tatălui său, regele Charles al III-lea, după ce acesta din urmă a fost diagnosticat cu cancer.

Harry, duce de Sussex, a fost văzut urcându-se într-un avion pe aeroportul Heathrow din Londra miercuri, după ce şi-a vizitat tatăl pentru mai puţin de o oră cu o zi înainte.

Este prima întâlnire – cel puţin din ceea ce se ştie oficial – dintre Charles şi Harry de la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, din septembrie 2022. Harry a fost în relaţii reci cu regele Charles de când el şi soţia lui au renunţat la îndatoririle lor legate de casa regală în 2020 şi s-au mutat în California, după care cuplul a criticat în mod repetat monarhia.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Cu toate acestea, Charles are intenţia de a îndrepta lucrurile cu fiul său, iar întâlnirea lor de marţi ar putea indica faptul că sunt pe cale să pună capăt neînţelegerilor.

În timp ce ducele de Sussex a petrecut timp cu tatăl său înainte ca regele să călătorească înapoi la Sandringham, o sursă regală a declarat că nu există niciun plan” pentru ca prințul Harry și fratele său, prințul William, să se întâlnească.

Nu este clar unde a înnoptat Prințul Harry în timpul călătoriei. El și soția sa, Meghan Markle, au fost rugați să părăsească” casa lor Frogmore Cottage din Windsor în martie 2023, după ce se vor retrage din rolurile lor regale în 2020 și se vor muta în SUA, a declarat un purtător de cuvânt la acea vreme. Cuplul s-a stabilit în statul ei natal, California, împreună cu fiul lor, Prințul Archie, în vârstă de 4 ani, iar mai târziu au primit-o pe fiica lor, Prințesa Lilibet, în vârstă de 2 ani, în State în 2021.

Citește și: