• Prințul Harry îi aduce un omagiu mamei sale și spune că o vede în copiii săi.
  • Ducele de Sussex a făcut declarații emoționante în contextul evenimentului „Premiul Dianei”. Ceremonia de premiere a răsplătit 180 de tineri filantropi din 29 de țări.
  • Evenimentul a avut loc în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 61 de ani.

Prințesa Diana a murit pe 31 august 1997. Prințul William nu a participat la ceremonie, în schimb, a trimis o scrisoare.

În ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 61 de ani, tinerii filantropi au primit trofee în cadrul unei ceremonii organizate în memoria ei.

Prințul Harry a participat la eveniment și a făcut mărturisiri emoționante. Acesta a spus că atunci când își privește copiii o vede pe mama lui.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Astăzi reflectăm la ceea ce ar fi fost împlinirea a 61 de ani a mamei mele. Nu există nicio zi în care nu m-am gândit la amprenta pe care a lăsat-o nu doar asupra mea și a fratelui meu, ci și asupra vieților noastre. Văd moștenirea ei în voi toți. Și văd moștenirea mamei mele când mă uit la proprii mei copii în fiecare zi.”

Ducele de Sussex a apărut la eveniment fără fratele său, Prințul William.

Ducele de Cambridge, Prințul William, a trimis, în schimb, o scrisoare în care le-a transmis câștigătorilor că mama lui ar fi fost mândră de tot ceea ce au realizat.

De cealaltă parte, Prințul Harry a continuat să îi motiveze pe tinerii prezenți la eveniment cu aceeași emoție în glas.

Scrisoarea Prințului William:

„Felicitări pentru primirea Premiului Diana astăzi! Faceți parte dintr-o generație de tineri care schimbă lumea prin acțiunile voastre și vă admir enorm eforturile. Poveștile voastre sunt remarcabile. Mulți dintre voi se confruntă cu provocări uriașe în fața vremurilor dificile, totuși distrugeți neobosit barierele pentru a crea un viitor mai bun pentru noi toți. Vă mulțumim pentru compasiune, curaj și determinare absolută. Știu că mama ar fi atât de mândră de voi toți. Cred că nu există o modalitate mai bună de a sărbători viața și munca ei decât prin recunoașterea unor oameni incredibili, care dedică atât de mult timp și efort pentru a-i ajuta pe cei din jur. Sper că știți că faceți o diferență reală și că vă bucurați de ceremonia de astăzi – o meritați!”

„Mama mea a insuflat în mine și în noi toți un impuls de a vorbi și de a lupta pentru o lume mai bună. Iar acum, ca soț și părinte, vocea mamei mele este și mai puternică în viața mea. Toți i-ați păstrat vocea vie, arătând lumii cum contează fiecare acțiune mică.”