• Cu șapte ani înainte ca acest lucru să se întâmple, JFK a declarat în Congresul SUA că omul va ajunge pe Lună în decurs de un deceniu.
  • Prințul William spune că are aceeași credință în ceea ce privește acțiunile în domeniul climei.
  • Prințul William spune: Pământul deține o asemenea splendoare și ne oferă multe lucruri – frumusețe, curiozitate, bucurie și, cel mai important, Pământul ne oferă viață”.

Prințul de Wales spune că are aceeași credință în faptul că lumea poate „repara și regenera planeta” ca atunci când John F. Kennedy a spus că crede că omul poate ajunge pe Lună.

William a descris perioada actuală ca fiind un deceniu critic” în încercarea de a depăși distrugerea habitatelor unice și poluarea atmosferei și a oceanelor. Vorbind în timpul unui film difuzat în cadrul ceremoniei de la Boston pentru premiul său Earthshot, care onorează pionierii în domeniul mediului, el a spus: De la Moonshot la Earthshot, ceea ce pare de nerezolvat poate fi rezolvat.”

În mai 1961, președintele Kennedy a declarat în fața Congresului obiectivul de a trimite un om pe Lună până la sfârșitul deceniului. Șapte ani mai târziu, astronautul Neil Armstrong a devenit primul om care a pășit pe Lună.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

În timpul filmului, William spune: Pământul deține o asemenea splendoare și ne oferă multe lucruri – frumusețe, curiozitate, bucurie și, cel mai important, Pământul ne oferă viață”.

Pentru prea mult timp, mulți dintre noi au luat de bun tot ceea ce ne oferă planeta noastră. Ne-am poluat atmosfera și oceanele și am distrus multe habitate unice. În acest an, am văzut influența schimbărilor climatice ca niciodată până acum, cu temperaturi record și fenomene meteorologice extreme care au provocat distrugeri pe toate continentele, afectând sănătatea și mijloacele de trai ale oamenilor.”