• „Îi mulţumesc în numele generaţiei mele”, a spus Prințul.
  • Prinţul William spune că el şi soţia sa au beneficiat „de înţelepciunea” şi sprijinul bunicii, Regina Elisabeta a II-a.
  • „Cei trei copii ai mei au ajuns să petreacă vacanţe cu ea şi să creeze amintiri care vor dura toată viaţa lor”, a spus el.

Prinţul de Wales, William, fiul Regelui Charles, a vorbit despre pierderea pe care a suferit-o prin decesul Reginei Elisabeta a II-a şi despre impactul „înţelepciunii şi sprijinului” bunicii sale atât asupra sa, a soţiei sale, cât şi asupra copiilor săi. „Îi mulţumesc în numele generaţiei mele”.

„Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, al cărui angajament faţă de ţară, regate şi Commonwealth a fost absolut. Se vor spune atât de multe în zilele următoare despre semnificaţia domniei sale istorice. Eu, însă, am pierdut o bunică. Şi, deşi voi plânge pierderea ei, mă simt, de asemenea, incredibil de recunoscător”, spune Prinţul de Wales, citat de The Guardian.

Prinţul William spune că el şi soţia sa au beneficiat „de înţelepciunea” şi sprijinul bunicii, Regina Elisabeta a II-a.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Cei trei copii ai mei au ajuns să petreacă vacanţe cu ea şi să creeze amintiri care vor dura toată viaţa lor”, a spus el.

În prima sa declaraţie publică de la moartea Reginei, William a adăugat: „A fost alături de mine în cele mai fericite momente ale mele. Şi a fost alături de mine în cele mai triste zile din viaţa mea. Ştiam că va veni această zi, dar va trece ceva timp până când realitatea vieţii fără bunica va fi cu adevărat reală. Îi mulţumesc pentru bunătatea pe care a arătat-o familiei mele şi mie. Şi îi mulţumesc în numele generaţiei mele pentru că a oferit un exemplu de serviciu şi demnitate în viaţa publică, care era dintr-o altă epocă, dar întotdeauna relevant pentru noi toţi. Bunica mea a spus în mod faimos că durerea este preţul pe care îl plătim pentru iubire. Toată tristeţea pe care o vom simţi în următoarele săptămâni va fi o dovadă a iubirii pe care am simţit-o pentru extraordinara noastră regină. Îi voi onora memoria susţinându-l pe tatăl meu, Regele, în orice mod posibil”, a spus Prinţul William.