• Alexandru Rafila a avut, marți, probleme de respirație la prezentarea planului PSD pentru combaterea epidemiei COVID-19.
  • Reprezentantul României la OMS vorbea greu și a spus că are „o lipsă de aer”.
  • În luna mai, lui Marcel Ciolacu, liderul PSD, i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă.

Alexandru Rafila a avut, marți, probleme de respirație la prezentarea planului PSD pentru combaterea epidemiei COVID-19. Reprezentantul României la OMS vorbea greu și a spus că are „o lipsă de aer”.

Reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, care deschide lista PSD București pentru Camera Deputaților, a prezentat marți planul elaborat de partid pentru combaterea epidemiei COVID-19. Printre măsuri se numără testarea tuturor persoanelor din zonele cu rata mare a infectării. Momentul în care problemele de respirație încep pentru Alexandru Rafila, de la secunda 00:48

Marcel Ciolacu a leșinat în timpul unei conferințe PSD

PSD a publicat planul elaborat de partid pentru combaterea epidemiei COVID-19. Printre măsuri se numără testarea tuturor persoanelor din zonele cu rata mare a infectării. Prezentarea a fost realizată de reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

În luna mai, liderului interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă la sediul cenatral al partidului. Ulterior, s-a constatat că lui Marcel Ciolacu o criză de lipotomie.