• „Klaus Iohannis ar lucra mult mai bine cu Eugen Tomac”
  • „Eu văd guvernarea viitoare: PNL- peste 40%, PMP și UDMR, făcând împreună o majporitate de 54-55%”
  • „A fost o discuție dacă la Constanța. Se pare că va candida la București”

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că PMP se pregătește de guvernare după alegerile partlamentare din  6 decembrie, iar un nume surpriză care se va regăsi pe listele de la București ale acestui partid este Elena Băsescu, fost europarlamentar, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu.

“Profeția mea este că PMP se pregătește să obțină un scor foarte bun la alegeri. Eu stau peste drum de sediul PMP și coșmarul meu este ca PMP să nu ajungă la guvernare că nu mai am loc de parcare, eu parchez în  zona aia și deja să știți că nu mai sunt locuri. Pot să dau o și o profeție. Va candida și Elena Băsescu. A fost o discuție dacă la Constanța. Se pare că va candida la București. Traian Băsescu nu va mai candida acum, iar numele de Băsescu va trage partidul în sus. Probabil el se va implica acum pentru fiică-sa. Dar oricând PMP va avea un loc în guvernarea viitoare, mai mult decât USR PLUS. Eu văd guvernarea viitoare: PNL- peste 40%, PMP și UDMR, făcând împreună o majporitate de 54-55%”, a susținut publicistul.

Ion Cristoiu mai spune că  intrarea la Guvernare a PMP este în interesul președintelui Iohannis deoarece lucrează mult mai bine cu liderul partidului, Eugen Tomac decât cu Dan Barna sau Dacian Cioloș de la USRPLUS.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

“Este interesul lui Klaus Iohannis ca PMP să intre la guvernare pentru că un scor mare obținut de USRPLUS duce la coșmarul CDR-PD. Marea problemă când vrei să guvernezi, este ca tu să ai o majoritate mare, 40% și să fie niște partide secundare. Cele mai cumplite după alegeri sunt negocierile. S-ar putea ca un partid cu 5%, dacă ai nevoie de el, să obțină mai mult decât ăla cu 30%. Ori PMP este un partid calm, obișnuit, condus de Eugen Tomac, nu de Traian Băsescu, și atunci Klaus Iohannis ar lucra mult mai bine cu el decât cu Dan Barna, și mai ales cu Dacian Cioloș, care este spaima vieții sale”, a explicat publicistul.