• Protestele sunt pentru drepturile polițiștilor și pensionarilor militari.
  • Pe pancarte scrie „Jos Mafia din Ministerul de Interne” sau „Legea Salarizării nu M.A.I. este unitară”.
  • O delegație Europol a purtat discuții cu Marcel Ciolacu.

Sindicaliştii Europol protestează, vineri, la sediul PSD, pentru drepturile poliţiştilor şi pensionarilor militari. O delegaţie a Sindicatului a intrat la negocieri cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. O delegaţie a sindicaliştii Europol a intrat la discuţii cu Marcel Ciolacu.

„Delegaţia Europol care a fost la negociere cu PSD ne-a transmis faptul că liderul partidului Marcel Ciolacu a înţeles problemele poliţiştilor, a transmis coaliţiei ca ordonanţa de urgenţă să se modifice, iar de la 1 ianuarie poliţiştii să primească tranşa a treia din legea salarizarii, iar la prima rectificare bugetare să se aplice integral, iar pensiile militarilor se vor actualiza”, au transmis reprezentanții Europol pe pagina de Facebook.

O delegaţie a Sindicatului EUROPOL a intrat la negocieri cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru drepturile poliţistilor si pensionarilor militari.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Câteva zeci de sindicalişti au venit, vineri, la sediul central al Partidului Social Democrat din Kisellef. Sindicaliştii protestează cu pancarte pe care scrie: „Jos Mafia din Ministerul de Interne”, „Jos Mafia din Poliţia Română”, „Legea Salarizării nu M.A.I este unitară!”

Europol a transmis, într-un comunicat, că „poliţiştii nu vor salarii mărite, ci vor doar plata acelor drepturi prevăzute încă din anul 2017 în Legea salarizării”.