• Protest împotriva „dictaturii din Iran” în fața Teatrul Național din București.
  • Câteva zeci de persoane protestează la acestă oră împotriva regimului de la Teheran și a modului în care acesta a reprimat protestele interne din ultimele luni.
  • Iranul a fost zguduit de proteste la nivel naţional după moartea Jinei Mahsa Amini în custodia poliţiei.

Protest împotriva dictaturii din Iran” în fața Teatrul Național din București. Câteva zeci de persoane protestează la acestă oră împotriva regimului de la Teheran și a modului în care acesta a reprimat protestele interne din ultimele luni.

Iranul a fost zguduit de proteste la nivel naţional după moartea Jinei Mahsa Amini în custodia poliţiei. Tânăra în vârstă de 22 de ani a fost arestată de faimoasa poliţie iraniană a moralităţii pentru că s-ar fi îmbrăcat necorespunzător în conformitate cu codul vestimentar strict al ţării.

Protestele au fost reprimate într-un mod brutal de poliție. Manifestații de susținere a protestelor din Iran au avut loc în mai multe capitale și orașe din Europa, SUA sau Australia.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

De peste 50 de zile guvernul iranian împușcă protestanți de orice vârstă și arestează pe toți cei care își exprimă nemulțumirea de ce se întâmplă în Iran, uneori chiar pe trecători și îi torturează în arest copii, femei și tineri nevinovați. Atacă locuințele cetățenilor și distrug clădirile și bunurile oamenilor, trag cu arme în clădiri ca să creeze haos și spaimă în speranța că stopează să iasă lumea pe străzi și că se liniștesc protestele. Dar numărul protestanților cresc pe zi ce trece!

De asemenea diaspora protestează în toată lumea că guvernele să înceteze relațiile economice și diplomatice cu un regim criminal, barbar și fără scrupule care de 43 de ani încalcă în toate modurile posibile drepturile omului!

Fii alături de noi pentru drepturile omului 

Fii alături de noi pentru drepturile omului, pentru viețile stinse ale copiilor, studenților și femeilor nevinovați uciși cu brutalitatea de acești tirani ai timpului.

Fiți convinși că odată cu eliminarea acestui regim criminal și inuman din Iran, nu numai ca țară noastră își va găsi liniștea și libertatea, ci în mare parte, acest glob își vă găsi liniștea!

Trebuie menționat că majoritatea teroriștilor lumii sunt sponsorizați de acest guvern diabolic fără pic de umanitate și compasiune” , este comunicatul emis de organizatorul protestului din București.

Noiembrie negru 2022… cel puțin 400 morți din care 50 sunt copii!” , este unul din mesajele afișate de protestari.