• Jandarmii din Hunedoara legitimează fiecare persoană care stă pe bancă.
  • Un protestatar din Hunedoara flutură steagul României și strigă „Libertate!”.
  • „România, trezestește-te!”, strigă bărbatul.
  • Protestatar: „Ei, de fapt, salvează o parte din populație de COVID, care oricum moare. Ei oricum vor muri”.

Un bărbat din Hunedoara flutură steagul României și strigă „Libertate!”. Bărbatul spune că protestează față de restricțiile impuse de guvernanți.

Acesta mai spune că protestează pentru el, pentru prieteni și pentru familie.

„Fraților, acum avem o șansă, una la un milion. În marea majoritate a orașelor din România lumea iese la protest. Nu mai suportăm măsurile voastre absurde. Nu zice nimeni că nu există un virus, ca oricare altul, dar nu putem pentru 1000 de oameni să ucidem un milion, două sau trei. Doar pentru un virus nu se poate să ucidem majoritatea României. Fiți uniți. Luptați pentru drepturile voastre și nu cedați. Dumnezeu este cu noi”, strigă bărbatul în timp ce flutură steagul.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Protestatar: „Ei oricum vor muri de COVID, dar guvernanții ne omoară și pe noi, restul”

„Considerăm că măsurile luate de autorități sunt mult prea absurde. Ei, de fapt, salvează o parte din populație de COVID, care oricum moare. Ei oricum vor muri, să zicem, deși îmi pare rău din suflet, dar acesta este adevărul, dar ne omoară și pe noi restul care suntem sănătoși. Și atunci de ce să iei măsuri să salvezi 1000 de oameni și pe partea cealaltă să moară milioane din cauză că nu au locuri de muncă, din cauza depresiei și a stresului”, adaugă bărbatul.