• ONG-ul Ovd-Info anunţă că peste 400 de arestări au fost operate, după proteste împotriva mobilizării parţiale a lui Putin.
  • Peste 425 de persoane au fost arestate în 24 de oraşe din Rusia pentru proteste împotriva mobilizării parţiale convocate de preşedintele Vladimir Putin, în contextul conflictului din Ucraina, a anunţat de ONG-ul rus Ovd.
  • Dintre oraşele implicate, în primul rând, Moscova şi Sankt Petersburg, unde în ambele ar fi arestaţi peste 100. Au fost implicate şi Ekaterinenburg, Ufa, Perm, Krasnoiarsk, Irkutsk, Novosibirsk, Tomsk, Samara şi Belgorod.

ONG-ul Ovd-Info anunţă că peste 400 de arestări au fost operate, după proteste împotriva mobilizării parţiale a lui Putin. Peste 425 de persoane au fost arestate în 24 de oraşe din Rusia pentru proteste împotriva mobilizării parţiale convocate de preşedintele Vladimir Putin, în contextul conflictului din Ucraina, a anunţat de ONG-ul rus Ovd.

Dintre oraşele implicate, în primul rând, Moscova şi Sankt Petersburg, unde în ambele ar fi arestaţi peste 100. Au fost implicate şi Ekaterinenburg, Ufa, Perm, Krasnoiarsk, Irkutsk, Novosibirsk, Tomsk, Samara şi Belgorod.

Proteste la Moscova împotriva mobilizării parţiale: Trimite-l pe Putin în tranşee!

„O mulţime s-a adunat în această seară pe Arbat, principala stradă pietonală a Moscovei, strigă „Trimite-l pe Putin în tranşee!””, a scris pe Twitter Francis Scarr, analist pentru BBC Monitoring, distribuind un videoclip din capitala Rusiei.