• Arestarea rapperului Pablo Hasél a scos din nou spaniolii în stradă în noaptea de duminică spre luni
  • Protestul a început paşnic, însă s-a terminat cu magazine în flăcări şi bănci sparte
  • 13 persoane au fost reţinute de poliţişti în Barcelona

Arestarea rapperului Pablo Hasél a scos din nou spaniolii în stradă în noaptea de duminică spre luni. Protestul a început paşnic, însă s-a terminat cu magazine în flăcări şi bănci sparte. 13 persoane au fost reţinute de poliţişti în Barcelona.

Arestarea rapperului Pablo Hasél a scos din nou spaniolii în stradă. Sute de protestatari au participat sâmbătă noaptea la un marş paşnic în Barcelona, însă totul s-a transformat într-o nouă seară de coşmar.

Protestatarii au ajuns până în punctul în care au spart bănci şi au dat foc magazinelor.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Este vorba despre evacuări, despre familiile care nu-şi pot plăti facturile la sfârşitul lunii. Este vorba despre prizonierii politici care au fost închişi pentru că au cântat şi pentru că au cerut libertatea ca cei din Catalonia să decidă susţinerea referendumului. Este vorba despre furturi, corupţie, sute şi sute de probleme care distrug clasa muncitoare”, susţine Sergio Lopez, un student care a participat la protestul din Barcelona.

Poliţiştii spun că au reţinut 13 persoane, dintre care două sunt bănuite că au dat foc unei maşini de poliţie.

Rapperul Pablo Hasél a fost arestat în urmă cu 11 zile pentru că a postat pe Twitter mesaje în care atacă monarhia și forțele de ordine.