• Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat joi seara decizia luată în Biroul Permanent Naţional de a discuta cu primul ministru desemnat, Nicolae Ciucă.
  • Discuţiile vor avea loc la sediul PSD.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat joi seara decizia luată în Biroul Permanent Naţional de a discuta cu primul ministru desemnat, Nicolae Ciucă. Discuţiile vor avea loc la sediul PSD.

„A fost o decizie în cadrul Biroului Permanent Naţional ca să ne vedem cu primul ministru desemnat. E şi normal să ne vedem cu premierul desemnat într-un moment destul de dificil prin care trece România în acest moment. În primul rând solicitarea este din partea primului ministru desemnat şi cum cred că este corect ne vedem la PSD”, a spus preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Acesta a spus că nu a avut încă o discuţie cu Ciucă, însă „s-a arătat o intenţie de a avea această întâlnire”.

Recomandări

CUM SE SIMTE PRINȚESA KATE?
WILLIAM FACE O VIZITĂ SECRETĂ
PUTIN CONDIȚIONEAZĂ PACEA
DECA FACE SCHIMBĂRI
CE VEZI AZI? BRIDGERTON
BEC AMÂNĂ DECIZIA PENTRU COSTINEȘTI

Ciolacu a spus că acest demers nu înseamnă o negociere cu PNL, cât timp „în acest moment, PNL are o decizie internă de a nu se vedea cu PSD sau să negocieze”. El nu exclude negocierea: „Dacă vor lua altă decizie în forurile partidului, atunci vom vedea”.

În ceea ce priveşte calendarul de învestire a noului guvern, Marcel Ciolacu a spus că mai întâi trebuie văzut dacă acest guvern va avea o majoritate.