• PSD acuză Guvernul că majorează valoarea tichetelor de masă cu un ban
  • Marius Budăi: Prețurile alimentelor au crescut între 5 și 15%, dar Cîțu și Violeta Alexandru le transmit românilor că nu dau nici măcar doi bani pe ei

Fostul ministru social democrat al Muncii Marius Budăi acuză Guvernul că vrea să majoreze valoarea tichetelor de masă cu un ban.

Marius Budăi, fostul ministrul al Muncii: „Cîțu și Violeta Alexandru le transmit românilor că nu dau nici măcar doi bani pe ei. (…) Ultima umilință a guvernului PNL la adresa românilor este incredibilă. Vorbim despre creșterea în bătaie de joc – cu un ban – a valorii tichetelor de masă! Fantasticul premier Cîțu și Violeta Alexandru sunt demnitarii care au semnat această nesimțire absurdă. Au crescut valoarea tichetului de la 20 de lei la 20 de lei și un ban”

El mai spune că românii au ajuns „de la guvernul zero al lui Cioloș la guvernul un ban al dreptei unite de Nicușor Dan.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

„Prețurile alimentelor au crescut între 5 și 15%, dar Cîțu și Violeta Alexandru le transmit românilor că nu dau nici măcar doi bani pe ei”, declară Budăi.