PSD anunță o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului: Viziunea lui Cîţu, o Românie penală, dar liberală

Florin Cîțu în Parlament. Foto: gov.ro Florin Cîțu în Parlament. Foto: gov.ro
  • Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, anunţă că social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură la adresa Givernului Cîţu.
  • Trebuie opriţi înainte de a transforma cu totul România într-o ţară penală, dar liberală, susţine Paul Stănescu.

„Cu un condamnat în fruntea executivului şi viitor preşedinte de partid, Iohannis şi PNL-ul nu mai au dreptul să vorbească despre statul de drept. Depunerea candidaturii premierului Cîţu la preşedinţia PNL echivalează cu susţinerea necondiţionată a preşedintelui Klaus Iohannis pentru un penal. Sub conducerea lui Klaus Iohannis, România a bifat astfel o premieră internaţională ca un guvern democratic şi un partid istoric să fie conduse de un politician care a făcut închisoare, iar politica oficială de stat să devină Doar Penali în funcţii publice”, a explicat secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

Ca urmare, reprezentantul PSD anunţă că partidul de opoziţie va depune o moţiune de cenzură.

„Penali şi mincinoşi! Minciuna a devenit emblema acestui Guvern. Cu Pinocchio în frunte, încrederea în executiv este la pământ, astfel încât două treimi din români simt direcţia greşită şi se întreabă, firesc, în ale cui buzunare se află halucinanta creştere economică cu 13%? Pentru toate aceste motive vom depune moţiune de cenzură! Trebuie opriţi înainte de a transforma cu totul România într-o ţară penală, dar liberală”, a precizat Paul Stănescu.

O altă moţiune de cenzură care a vizat Guvernul Cîţu a fost respinsă în Parlament în luna iunie.