PSD, atac la Guvern: „PNL şi USR-PLUS mint cu tupeu și taxează fără milă. Au introdus 33 de noi taxe pentru români”

Taxe mai mari pentru persoanele juridice. Documentele pentru stabilirea impozitului se depun până pe 31 martie Sursa: Profimedia

Numărul taxelor şi impozitelor a crescut de la 241 la 274 din decembrie 2019, acuză social-democraţii: „Nu e de ajuns că vă scumpesc viaţa! Vă mai şi taxează fără milă de un an încoace, inventând biruri peste biruri”.

Nu e suficient că vă taie veniturile! Nu e de ajuns că vă scumpesc viaţa! Vă mai şi taxează fără milă de un an încoace, inventând biruri peste biruri! Şi asta în timp ce PNL şi USR-PLUS mint cu tupeu prin sloganuri gen <zero taxe>”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii au postat şi un clip video, în care apar Ludovic Orban, care afirmă că taxele şi impozitele nu vor fi majorate, precum şi Florin Cîţu, care declară că nu vor fi fi introduse noi taxe şi impozite.

Crescând taxele pentru toţi, fără să se atingă însă de cei bogaţi, guvernarea Dreptei produce în fiecare zi nedreptate”, se arată în finalul postării PSD.