• PSD Sectorul 1 atacă în instanță starea de alertă declarată de Comitetul pentru Situații de Urgență al Sectorului. În plus, aceștia cer suspendarea stării de alertă.
  • Florin Manole, președinte interimar PSD Sector 1: „Lupta doamnei Armand cu operatorul de salubrizare afectează interesele cetățenilor și este dusă cu incompetență și rea-credință”.

Partidul Social Democrat Sector 1 atacă în instanță și cere suspendarea stării de alertă declarată de către Comitetul pentru Situații de Urgență al Sectorului, „cu complicitatea Prefectului Capitalei”, Alin Stoica.

„Partidul Social Democrat Sector 1 consideră că această decizie nu este întemeiată legal și reprezintă doar urmarea firească a unei situații de criză declanșată și întreținută de către Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. În plină stare de alertă declarată la nivel național, CSU Sector 1 (Comitetul pentru Situații de Urgență al Sectorului 1 – n.r.) mai suprapune o altă stare de alertă locală, fapt ridicol și fără precedent în România și care nu arată decât înrădăcinarea unei mentalități autoritare și a unor precedente toxice. Altfel spus, politicienii de dreapta – în speță, Clotilde Armand – nu pot da nici cu mătura fără o stare de alertă declarată oficial?”, transmite președintele interimar PSD Sector 1, Florin Manole.

El afirmă că „lupta” dintre Clotilde Armand și Romprest afectează interesele cetățenilor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Am semnalat în repetate rânduri că lupta doamnei Armand cu operatorul de salubrizare afectează interesele cetățenilor și este dusă cu incompetență și rea-credință, generând penalități împovărătoare la bugetul local, dar și cheltuieli suplimentare prin achiziții total netransparente. Opriți acest bâlci costisitor și ridicați, deopotrivă, gunoiul și starea de alertă”, conchide Manole.