• PSD: Și-a contrafăcut studiile, inventând pur și simplu o diplomă de licență
  • Social-democrații spun că e nevoie de retragerea acestuia din spațiul public
  • PSD: Ludovic Orban a pus un falsificator să gestioneze datele strategice despre pandemie

Social-democrații îl acuză pe consilierul de stat Andi Manciu că este „un falsificator de duzină”: „Și-a contrafăcut studiile, inventând pur și simplu o diplomă de licență”.

„Consilierul de stat, Andi Manciu, cel pus de premierul Orban în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, entitatea obscură care hotărăște destinul românilor în plină pandemie, este un falsificator de duzină! Datele oficiale publicate astăzi demonstrează că Manciu, care are statut de înalt demnitar, și-a contrafăcut studiile, inventând pur și simplu o diplomă de licență”, se arată într-o postare pe fagina de Facebook a PSD.

Consilierul de stat, Andi Manciu, cel pus de premierul Orban în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, entitatea…

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT
Publicată de Partidul Social Democrat pe Luni, 12 octombrie 2020

Social-democrații susțin că e nevoie de retragerea acestuia din spațiul public.

„În fața acestei ilegalități flagrante la vârful statului, în orice țară civilizată a Europei un asemenea scandal ar genera imediat anchetarea și, simultan, retragerea celui vinovat din spațiul public. În plus, ar necesita un gest de responsabilitatea politică al șefului său direct, premierul României, fiindcă Ludovic Orban a pus un falsificator să gestioneze datele strategice despre pandemie, informații care ar trebui să fie deasupra oricărei potențiale suspiciuni”, mai spus social democrații.

Social-democrații apreciază că „România Educată”, sloganul președintelui Klaus Iohannis, s-a transformat în „România imposturii și falsului”.

Andi Manciu a răspuns acuzațiilor PSD catalogându-le drept „o bazaconie”.

E o bazaconie. Nu am avut nicio discuție despre vreo posibilă candidatură și, implicit, e o invenție ideea unei poziții eligibile pe liste. În privința studiilor am menționat în CV că am urmat cursurile universitare și nu am declarat că sunt până la acest moment licențiat, întrucât acest lucru ar fi contrar situației de fapt”, a fost răspunsul lui Andi Manciu.