PSD: Iohannis și Cîțu trebuiau primiți cu colivă și lumânări la Institutul Cantacuzino

Florin Cîțu, propus pentru a doua oară premier. Are studii în SUA și a lucrat la Banca Europeană de Investiţii. Toate, după ce a luat 4 la examenul de treaptă Sursa: Mediafax Foto
  • Social-democrații critică faptul că la Cantacuzino nu se produce decât un supliment natural.
  • PSD: Președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu ar fi trebuit primiți cu colivă și lumânări la Institutul Cantacuzino, nu cu fanfară și covor roșu.
  • Tare le place să ambaleze frumos coliva și să spună că e cozonac, transmit social-democrații.

Președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu ar fi trebuit primiți cu colivă și lumânări la Institutul Cantacuzino, nu cu fanfară și covor roșu, sunt de părere social-democrații: „Tare le place să ambaleze frumos coliva și să spună că e cozonac”.

„Iohannis și Cîțu trebuiau primiți cu colivă și lumânări la Institutul Cantacuzino, nu cu fanfară și covor roșu! În pandemie, România a ajuns din producător, un simplu depozitar de vaccinuri. Nici nu s-au sinchisit să răspundă Comisiei Europene de a identifica potențiale capacități de producție pentru vaccinuri! Pur și simplu nu le-a păsat”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații critică faptul că la Cantacuzino nu se produce decât un supliment natural.

„Pe modelul măștilor-fantomă de la Romarm, guvernarea Cîțu-Iohannis n-a fost în stare să producă la “Cantacuzino” altceva în afara unui banal supliment alimentar! Atât s-a putut! În schimb, tare le place să ambaleze frumos coliva și să spună că e cozonac”, se arată în finalul postării.