• Comisiile reunite de buget – finanțe au adoptat majorarea pensiilor cu 40%
  • Deputații și senatorii PSD au dat mai mulți bani profesorilor și primarilor
  • Liberalii au anunțat că vor ataca prevederile la CCR, dacă se adoptă și în plen
  • Klaus Iohannis: PSD vrea să detoneze finanțele publice ale României
  • Ludovic Orban:Au băgat România în faliment!

Ziua de 16 septembrie i-a adus vești neplăcute lui Orban. Are o notă de plată pe birou de nu mai puțin de 65 de miliarde de lei. E scrisă de parlamentarii finanțiști PSD, care au modificat radical în comisiile reunite legea rectificării bugetare.

Pe scurt, au obligat Guvernul să majoreze pensiile cu 40%, să crească acum, și nu anul viitor, salariile profesorilor și să dea mai mulți bani primarilor.

Încă 20 de milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului și 400 de milioane de lei pentru programul Start Up Nation.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Ludovic Orban, premier: Ăștia sunt demenți! Dacă nu se trezește Parlamentul și nu blochează acest raport de-a dreptul imbecil România riscă să fie retrogradată de toate agențiile de rating.

Asta nu e tot. Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a făcut imediat totalul, aproape 65 miliarde de lei ar costa toate aceste cheltuieli, adică aproape 6,5% din PIB-ul național.

Ședința de plen în care senatorii și deputații vor da votul final pentru toate acestea este programată săptămâna viitoare.

Klaus Iohannis, președintele României: Acești bani , pur și simplu nu există. Astfel de apucături electoraliste am mai văzut la PSD -ul lui Dragnea.