• Social-democraţii reamintesc că USR a susţinut la primăria unei localităţi o persoană care a fost condamnată penal de două ori: „În România lui Cioloş, doar bătăuşii, condamnaţii penal, recidiviştii de la USR, pot fi reabilitaţi! Niciun alt român”.
  • Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că îşi asumă numirea lui Marian Neascşu în postul de secretar general al guvernului.

„În România lui Cioloş, doar bătăuşii, condamnaţii penal, recidiviştii de la USR, pot fi reabilitaţi! Niciun alt român! <Este reabilitat. Are cazierul curat. Ne reprezintă cu cinste>. Asta spunea acest contorsionist al moralei şi legii despre un bătăuş de duzină recidivist pus de USR, anul trecut, pe liste în alegeri. Pentru dl. Cioloş însă, interesul politic este scuza pentru orice minciună, iar duplicitatea este o a doua sa natură pentru a-şi atinge scopurile meschine şi pentru a acoperi frustrările membrilor de partid rămăşi şomeri, după plecarea de la guvernare”, transmit social-democraii într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

PSD aminteşte şi că USR a fost la guvernare.

„Lozincile expirate nu ţin de loc de teste, de medicamente sau de sprijin pentru antreprenorii români, domnule Cioloş! Aţi fost la guvernare un an şi n-aţi făcut nimic din ce aţi promis propriului electorat! Dimpotrivă, v-aţi bătut joc de români, de sănătatea şi viaţa lor! Băgaţi capul în pământ şi tăceţi! Aşa e cel mai cinstit”, se arată în finalul postării.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Reacţia social-democraţilor vine după ce preşedintele USR, Dacian Cioloş, a criticat numirea lui Marian Neacşu în funcţia de secretar general al Guvernului pentru că este condamnat penal pentru conflict de interese: „Liniştea peneliştilor se plăteşte cu funcţii pentru penali”.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că îşi asumă numirea lui Marian Neacşu în postul de secretar general al guvernului.

„Ca să înţelegem, domnul Neacşu n-a furat nimic, domnul Neacşu ca alţi aleşi locali a făcut parte dintr-un Consiliu de Administaţie, n-a fost plătit. (…) În acest moment, lucurile sunt foarte clare. Domnul Neacşu am înţeles că a avut o condamnare pe această incompatibilitate, pe conflict de interese, dar e depăşită juridic, domnului Neacşu nu îi apare nimic în cazier”, a mai spus preşedintele PSD.