• PSD și PNL susțin că au câștigat alegerile locale parțiale
  • Marcel Ciolacu și Ludovic Orban au revendicat victoria
  • Ambele partide au pe lista aleșilor personaje controversate
  • PSD a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu
  • Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată marți
  • Marcel Ciolacu: Mai avem nevoie de 18 voturi
  • Ludovic Orban: PNL nu va vota în favoarea moțiunii de cenzurău

Marcel Ciolacu și Ludovic Orban se laudă, fiecare, că partidul lor este cel care a câștigat alegerile locale parțiale de duminică. „PSD a câștigat și alegerile parțiale!!! 17 din cele 35 de localități. Semnalul e „wow”: românii s-au săturat de dezastrul dreptei!” a scris șeful PSD pe Facebook.

„Unii au proclamat fals victoria, conform datelor de la Autoritatea Electorală Permanentă PNL a câștigat alegerile local cu un numar de 35.000 de voturi, comparat cu aproximativ 34.500 luate de PSD. PNL a câștigat 15 primării”, a spus Ludovic Orban.

PSD numără primăriile, PNL numără voturile – c-așa -i în politica dâmbovițeană la alegeri. Niciunul nu scoate o vorbă însă și despre calitatea celor pe care i-au împins pe liste. Am găsit noi câteva exemple din cele ascunse sub preș.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Bogdan Davidescu, fostul primar din Prahova, condamnat pentru pornografie infantilă a câştigat un nou mandat. A candidat independent, dar PSD, partidul din care a făcut parte în trecut, nu a avut alt candidat în comuna Șotrile.

O altă realizare PSD – soția unui edil declarat incompatibil a fost aleasă primar într-o localitate din Vâlcea – Daniela Camelia Romcescu.

Primăria Deveselu rămâne tot în familia PSD. Nicolae Dobre, vărul primarului care și mort a câștigat alegerile l-a învins pe fiul acestuia. Noul primar din Bragadiru este Gabriel Lupulescu,PNL, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din localitate. Și tot PNL se laudă cu cel mai tânăr primar. Mihai Cristian Lazăr e avocat, are 27 de ani și e noul primr în Şimleu Silvaniei.