PSD: Singura soluţie este întoarcerea la popor prin alegeri anticipate

  • PSD cere alegeri anticipate: ”Singura soluţie este întoarcerea la popor prin alegeri anticipate”.
  • Social-democraţii precizează că nu vor susţine din Parlament niciun guvern minoritar PNL.
  • Florin Cîţu i-a înaintat preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu.

Dacă nu sunt capabili să-şi rezolve criza creată, singura soluţie este întoarcerea la popor prin alegeri anticipate, transmit social-democraţii într-un comunicat de presă.

„Iohannis şi cele trei partide care au pierdut alegerile anul trecut sunt responsabile de criza pe care au creat-o. Dacă Iohannis nu e în stare să îşi facă treaba de mediator, singura soluţie este să ne întoarcem la popor prin alegeri anticipate, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinţei populare, iar românii s-au lămurit cât de nocivi sunt PNL şi USR PLUS pentru întreaga societate”, potrivit comunicatului PSD.

Social-democraţii precizează că nu vor susţine din Parlament niciun guvern minoritar PNL.

„PSD nu va susţine niciun guvern condus de PNL sau de USR-PLUS. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel”, conchid social-democraţii.

Premierul Florin Cîţu i-a înaintat preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu, iar şeful statului a semnat revocarea.

În replică, Alianţa USR PLUS a anunţat că Florin Cîţu nu mai are susţinerea Alianţei USR PLUS pentru rămânerea în funcţia de prim-ministru şi a cerut de urgenţă o şedinţă a Coaliţiei pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premier.