PSD a trecut din nou la atac: „Cîțu, tu minți non-stop pe banii țării, iar contribuabilii și firmele românești plătesc”

Florin Cîțu, premierul propus de coaliția PNL-USR-PLUS-UDMR: „Este nevoie de un Guvern cât mai repede. Sunt probleme pe care trebuie să le rezolvăm” Sursa Foto: Mediafax / Alexandru Dobre
  • Social-democrații a trimis din nou săgeți către premierul Florin Cîțu.
  • Prim-ministrul este acuzat că „minte non-stop pe banii țării, iar contribuabilii și firmele românești plătesc”.
  • PSD îi cere să „dea bani economiei”.

Social-democrații îl acuză pe premierul Florin Cîțu că „minte non-stop pe banii țării, iar contribuabilii și firmele românești plătesc” și îi cer să „dea bani economiei”.

„Cîțu, tu minți non-stop pe banii țării, iar contribuabilii și firmele românești plătesc! Cîțu, nu ți-a ajuns că le-ai tăiat românilor veniturile în plină iarnă, acum condamni și companiile cu capital local la dispariție! Cîțu, oprește-te din mințit și plătește ajutoarele financiare promise antreprenorilor români! Nu din vorbe, ca până acum, ci firmele să-și vadă odată banii în cont! Cîțu, degeaba împrumuți zilnic miliarde dacă susținerea financiară pentru firmele românești afectate de pandemie rămâne cea mai anemică din Europa”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații afirmă că „mediul economic privat nu-și poate plăti angajații și furnizorii cu sloganuri”.

„Dă urgent bani economiei, altfel pui în pericol viitorul României! Cîțu, tu minți non-stop pe banii țării, iar contribuabilii și firmele românești plătesc”, se menționează în finalul postării.