• Social-democraţii mizează în lupta pentru primării pe ”dinozaurii” din partid.
  • Lia Olguţa Vasilescu, Marian Vanghelie, Nicolae Onţanu, dar şi Mihai Fifor sunt ”piesele de rezistenţă” scoase la înaintare.
  • PSD speră astfel să-şi convingă nucleu dur de alegători să iasă la vot.

Când nu mai poţi folosi aparatul administrativ să-ţi adune voturi, scoţi jokerul din mână sau, faci ca PSD-ul! Reînvii dinozaurii partidului pentru a-ţi aduna voturi la alegerile locale. Pregăteşte-te să-o revezi în lupta primăria Craiovei pe Lia Olguţa Vasilescu. Candidatura acesteia a fost anunţată de soţul social-democratei, Claudiu Manda.

De trei săptămâni, s-a trezit din somnul de patru ani şi Marian Vanghelie. Fostul primar al sectorului 5 anunţă scurt ”Merg către alegeri cu toată viteza”. Politician cu state vechi, ameninţă că va candida la primăria Capitalei, dacă Victor Ponta va decide să se bată cu Gabriela Firea. Cel mai degrabă, însă, Vanghelie va candida independent tot la sectorul 5, susţinut tacit de întreaga maşinărie a PSD-ului.

Un alt nume uitat după suspendarea de la secotrul 2 este Niculai Onţanu. Acesta cică este susţinut de Alianţa ADER-PPU-SL. Însă, candidatura lui a fost anunţată de însuşi Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, pe care parlamentarii PSD l-au protejat de DNA, atunci când procurorii l-au acuzat de abuz în serviciu.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ultimul, dar nu cel din urmă care ar trebui să adune voturi pentru social-democraţi Mihai Fifor. El candidează pentru primăria Aradului, fiind susţinut de PSD, ALDE şi PNŢCD.

Lia Olguţa Vasilescu – candidatul PSD la funcţia de primar al Craiovei: “Nu voi mai abandona primăria pentru că, aşa cum am mai spus, cel mai important obiectiv este deja în lucru şi rămâne ca să continuăm proiectele pe care noi le avem.”

Nicolae Onţanu, candidat la primăria sectorului 2 Bucureşti: „Aproape ca un jurământ de credinţă: să fim aproape de oameni, de tineri ca să le cunoaştem şi să le îndeplinim dorinţele şi de seniori să-i ajutăm”

Mihai Fifor, cadidat PSD la funcţia de primar al Aradului: „Să încercăm să readucem Aradul acolo unde îi este locul. Adică un oraş care să poată oricând concura cu orice alt oraş”