• Marcel Ciolacu a anunţat luni dimineaţa că PSD va depune amendamente la buget pentru dotarea spitalelor
  • Președintele PSD susţine că sunt bani pentru investiţii în spitale, dar alocările nu sunt făcute în funcţie de priorităţile românilor
  • Marcel Ciolacu: „Spitalele ţării continuă să ardă, ei continuă să ne mintă că totul e în regulă”

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat luni dimineaţa că PSD va depune amendamente la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protecţie împotriva incendiilor. „Spitalele ţării continuă să ardă, ei continuă să ne mintă că totul e în regulă”, a spus social-democratul.

Într-o postare făcută pe Facebook, Marcel Ciolacu susţine că sunt bani pentru investiţii în spitale, dar alocările nu sunt făcute în funcţie de priorităţile românilor, ci de ale guvernanţilor.

„Spitalele ţării continuă să ardă, ei continuă să ne mintă că totul e în regulă. PSD va depune amendament la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protecţie împotriva incendiilor. La fel, vom depune un amendament şi pentru a rezolva situaţia minerilor din ValeaJiului. Sper ca liderii Dreptei să aibă mintea de pe urmă şi să le voteze! Bani sunt, dar nu sunt alocaţi în funcţie de priorităţile românilor, ci în funcţie de priorităţile voastre”, a scris Ciolacu pe reţeaua de socializare.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Marcel Ciolacu susţine că nu deficitul bugetar e marea problemă a ţării, ci „deficitul vostru de grijă faţă de viaţa românilor”.