• Șeful personalului din armată este acuzat de corupție.
  • A 3-a arestare de amploare în MApN rus a avut loc aseară.
  • Generalul Yuri Kuznetsov a fost 13 ani șeful protecției secretelor de stat din MApN rus.
  • Zilele trecute au mai fost arestați adjunctul lui Șhoigu și un alt apropiat al acestuia.

La mai bine de 2 ani după ce-a invadat Ucraina și a fost acuzat că are o armată ineficientă și șubrezită de corupție, surpriză – Putin a descoperit corupția din propria armată!

După ce săptămânile trecute l-a arestat pe un adjunct al lui Șhoigu și pe un asociat al acestuia, după ce duminică seară l-a debarcat pe Șhoigu din funcție într-o mișcare fără precedent, azi noapte a continuat arestările. Chiar șeful personalului din MApN rus, generalul Yuri Kuznetsov a fost arestat pentru corupție la scară largă.

Arestările au început acum trei săptămâni și încă continuă, în contextul în care la începutul războiului au început să apară diferite analize despre ceea ce se întâmplă în armata rusă. La început l-au arestat pe Ivanov, mâna dreaptă a lui Șhoigu, care a fost acuzat de corupție pe scară largă.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

S-a aflat apoi că este unul dintre cei mai bogați membri ai elitei de securitate a Rusiei. Acestuia i-au fost confiscate 100 de milioane de ruble, monede de aur, ceasuri de colecție și obiecte de lux iar pe numele lui sunt mai multe denunțuri. Ivanov ar fi fost, de asemenea, acuzat de FSB de înaltă trădare. Ivanov lucra de 13 ani în MApN, ceea ce dă de înțeles că Rusia știa cine este el de fapt.

În aceeași perioadă, l-au arestat pe Anton Filatov, un apropiat al lui Ivanov. Acesta a fost arestat pentru delapidare și însușirea ilegală a unor proprietăți.

Aseară, l-au arestat pe șeful personalului din armată, Kuznetsov. El a fost acuzat că a primit mită pentru numiri în funcții, dar și că a primit mită de la societăți comerciale pentru favoruri.

Citește și