• Vladimir Putin a participat la funeraliile politicianului ultranaționalist rus Vladimir Jirinovski.
  • Slujbă de comemorare a avut loc la Moscova, iar Putin a depus un buchet de flori lângă sicriul lui Jirinovski.
  • Comentatorii politici susțin că Jirinovski era un adversar al lui Putin, dar, de fapt, făcea parte dintr-o opoziție dirijată care permite Kremlinului să păstreze o aparență de democrație în Rusia.

Vladimir Putin a participat la funeraliile politicianului ultranaționalist rus Vladimir Jirinovski. Este una dintre puținele apariții în public ale liderului de la Kremlin de la declanșarea invaziei din Ucraina.

Slujba de comemorare a avut loc la Moscova, iar Putin a depus un buchet de flori lângă sicriul lui Jirinovski.

În ultimele săptămâni, președintele rus a avut doar apariții publice ocazionale. Un mare miting pentru susținerea războiului a fost organizat pe un stadion din Moscova la 18 martie, atunci când Putin și-a făcut prima apariție publică de la lansarea invaziei din Ucraina la 24 februarie.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
CÎRSTOIU NU SE RETRAGE
ZIUA MONDIALĂ A ARTEI
TESLA, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE O MAMĂ

Vladimir Jirinovski a murit miercuri la vârsta de 75 de ani, posibil, în urma unor complicații cauzate de COVID, potrivit BBC.

Comentatorii politici susțin că Jirinovski era un adversar al lui Putin, dar, de fapt, făcea parte dintr-o opoziție dirijată care permite Kremlinului să păstreze o aparență de democrație în Rusia.