• Putin salută îniţiativa de colaborare dintre ruşi şi Astrazeneca
  • Soriot: „Va fi o situaţie unică de colaborare între doi producători de vaccinuri”
  • Putin: „Colaborarea va permite dezvoltarea vaccinurilor esenţiale”

Ar fi bine să cunoşti faptul că oamenii de ştiinţă ruşi au început să colaboreze cu Astrazeneca. Putin salută această iniţiativă.

Preşedintele rus Vladimir Putin spune despre cooperarea cu producătorul de medicamente AstraZeneca că va permite oamenilor de ştiinţă ruşi să contribuie la descoperirea unor noi remedii, nu numai la perfecţionarea unui vaccin pentru Coronavirus.

Sunt sigur că cooperarea colegilor ruşi, în acest caz cu compania AstraZeneca, va permite o descoperire în dezvoltarea nu numai a vaccinurilor (coronavirus), ci a întregii game de medicamente esenţiale”, spune Putin.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Va fi o situaţie unică de colaborare între doi producători de vaccinuri şi sper că ne va oferi o protecţie mai bună. De asemenea, cred că va stimula o astfel de cooperare în întreaga lume şi că oamenii vor urma exemplul parteneriatului nostru”, spune Pascal Soriot, directorul executiv al Astrazeneca.

„Vaccinul Sputnik V rămâne principalul nostru vaccin extrem de eficient. De asemenea, am propus companiei AstraZeneca să utilizeze componente ale vaccinului nostru pentru a face un medicament mai eficient”, mai spune şeful Fondului de Investiţii Directe al Rusiei, Kirill Dmitriev.