• Pe drapelul suporterilor scria „Crimeea e Ucraina”
  • Suporterii ucraineni nu au fost lăsaţi cu drapelul pe stadion.
  • Putin, în interviul pentru NBC: Am făcut exerciţii pe teritoriul nostru.

Ucraina e supărată pe România. Suporterii ucraineni nu au putut trece de filtrele de securitate, aseară, pe Arena Naţională, cu drapelul pe scria „Crimeea e Ucraina”. Nemulţumirile ar trebui să ajungă însă la UEFA, nu Bucureştiul decide regulile. Crimeea e a noastră, a repetat-o zilele trecute Putin într-un interviu pentru NBC. Le-a reproşat americanilor că şi-au adus militari şi tehnică în coasta ruşilor.

Vladimir Putin: „Noi am făcut exerciţii pe teritoriul nostru. Cum de nu înţelegeţi asta? Vreau să audă asta toată lumea. Noi am făcut exerciţii pe teritoriul nostru. Imaginaţi-vă că am duce tehnică militară aproape de graniţele voastre. Cum aţi reacţiona? Noi nu am făcut asta. Suntem pe teritoriul nostru. Aţi trecut Oceanul şi aţi ajuns la graniţele noastre. Aţi adus aici mii de militari şi mii de unităţi de tehnică militară. Şi tot voi consideraţi că noi ne comportăm agresiv, dar voi nu”

Şi un detaliu de culoare. Înainte de interviul cu preşedintele Rusiei, jurnalistul NBC și echipa de filmare au stat două săptămâni în carantină. Putin iese rar din „bunkerul” său, pentru că se teme foarte tare de Covid, scrie The Times.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ