• Limbajul non-verbal arată un Lukashenko servil și un Putin stăpân pe situație
  • Relația Putin-Lukashenko este descrisă ca una dintre tată și fiu
  • Președintele Belarusului parcă cerea ajutor de la Putin

Știi cum se spune: o privire face cât o mie de cuvinte. Și nu e deloc întâmplător. 93 la sută din mesajul pe care-l transmiți este non-verbal și doar 7 la sută transmiți prin cuvinte.

Marius Marinoff, expert în analiză comportamentală, a văzut imaginile de la întâlnirea lui Alexandr Lukashenko cu Vladimir Putin și a citit pe chipurile celor doi. Expertul a văzut un Lukashenko foarte emotiv, aflat într-o situație neconfortabilă.

Marius Marinoff, expert în analiză comportamentală: „Lukashenko este îndreptat spre Putin, strâns, de-a dreptul aproape ghemuit, cu toate că este un om cu o statură mare, într-o parte a scaunului îndreptat cu tot corpul către Putin, ceea ce ne arată din nou interesul major, nevoia de ajutor acerb pe care o are față de acesta“.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Se vedea în momentul în care Lukashenko își ține mâinile încrucișate și le ținea în poziția aceasta. Dar degetele de aici ceea ce nu se vede, dar se vede o mișcare foarte mică. Este acest gest care nu face decât un singur lucru este un gest de conforting. Am văzut un Putin complet deschis, complet relaxat. Picioarele larg deschise, exponându-și părțile intime fără nici un fel de problemă, ceea ce ne arată un lucru cu care Putin ne-a obișnuit și anume foarte multă încredere în sine. Faptul că este într-un mediu sigur, un mediu în care se simte el stăpân pe situație“, a mai spus expertul.