• Vladimir Putin a dat, marți, un nou decret prin care să fie posibilă aplicarea unor măsuri economice speciale, menite să asigure securitatea Rusiei.
  • Interdicția de exportare și importre în Federația Rusă nu va afecta produsele și materiile prime transportate de cetățeni pentru nevoi personale.
  • Putin a însărcinat Cabinetul de Miniștri să stabilească în termen de două zile țările care vor fi afectate de interzicerea importului și exportului anumitor tipuri de produse și materii prime din Rusia.

Președintele rus Vladimir Putin a dat, marți, un nou decret „cu privire la aplicarea măsurilor economice speciale în sfera activității economice externe în scopul asigurării securității Federației Ruse”.

Prin decretul cu nr.100, din 8 martie, Putin a dat instrucțiuni să asigure în 2022 o interdicție a exportului și importului de produse și materii prime în Federația Rusă, conform listelor stabilite de Cabinet.

Interdicția de export și import în Federația Rusă nu va afecta produsele și materiile prime transportate de cetățeni pentru nevoi personale.

Recomandări

REZULTATELE EN AU FOST AFIȘATE
STAREA LUI BIDEN, PUSĂ SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII
PUTIN A AJUNS ÎN KAZAHSTAN
BERYL SE ÎNDREAPTĂ SPRE JAMAICA
BIDEN A GĂSIT VINOVATUL
TURCIA MERGE ÎN SFERTURI

Putin a însărcinat Cabinetul de Miniștri să stabilească în termen de două zile țările care vor fi afectate de interzicerea importului și exportului anumitor tipuri de produse și materii prime din Federația Rusă.

Guvernul și Duma de Stat trebuie să găsească soluții pentru a păstra locurile de muncă pentru cetățeni după ce companiile occidentale părăsesc piața rusă, a spus Volodin.