• Radu Mihaiu a mers la locul accidentului de sâmbătă, în care două fete au murit după ce au fost lovite de o mașină pe trotuar.
  • Radu Mihaiu a spus că este nevoie de limitatoare de viteză în zona respectivă, dar acestea nu pot fi montate pentru că străzile nu țin de primăria de sctor.
  • Radu Mihaiu: „Eu și birocrația românească suntem vinovați”.

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 din București, a mers la locul accidentului de sâmbătă, în care două fete au murit după ce au fost lovite de o mașină pe trotuar, relatează G4Media.

Radu Mihaiu le-a spus locuitorilor că este nevoie de limitatoare de viteză în zona respectivă, însă acestea nu au fost montate pentru că străzile respective nu țin de primăria de sector.

„Va trebui să cerem ca străzile să fie în administrația Primăriei de sector, așa cum este normal, pentru a putea prelua responsabilitatea financiară și legală, dar și posibilitatea de a interveni, acolo unde este cazul”, a declarat Radu Mihaiu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

În plus, primarul Sectorului 2 din București a spus că mai există și alte zone care au nevoie de limitatoare de viteză, dar „așteptăm prea mult pentru ca ele să fie implementate și ar trebui să le putem implementa noi”.

Radu Mihaiu: „Eu și birocrația românească suntem vinovați”

„Vin în fața dumneavoastră și vă spun că eu și birocrația românească din acest moment suntem vinovați pentru moartea acestor fete”, a mai spus Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 din București.