• Raed Arafat îndeamnă oamenii să raporteze dacă clienții dintr-un restaurant nu sunt verificați înainte să intre.
  • Raed Arafat: „Dacă vrei ca entitatea ta să funcționeze mai departe, dacă interesul tău este într-adevăr să faci bani din unitatea ta și să nu o închizi”.
  • Raed Arafat: „Și asta nu este pâră”.

Raed Arafat, șeful DSU, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că dacă ne aflăm la o petrecere într-un restaurant și observăm că oamenii nu sunt verificați conform regulilor impuse pentru stoparea pandemiei de coronavirus, am putea anunța autoritățile.

Mai mult, Raed Arafat, a declarat că: „Dumneavoastră, ca și client, puteți să faceți un singur lucru: dacă vedeți cî lasă oamenii să intre fără să verifice, să anunțați. Și asta nu este pâră”.

„Personalul tău trebuie să fie vaccinat, ideal. Nu – atunci minim să fie testat periodic. Dacă vrei ca entitatea ta să funcționeze mai departe, dacă interesul tău este într-adevăr să faci bani din unitatea ta și să nu o închizi.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Dacă ai cinci ospătari și unul nu-l testezi, și este nevaccinat și mai sunt doi nevaccinați și transmit boala, nu mai ai niciunul, gata, ai închis. Partea asta este obligativitatea celor care rulează astfel de activități.

Dumneavoastră n-aveți cum să-i identificați pe ei, dar dumneavoastră, ca și client, puteți să faceți un singur lucru: dacă vedeți că lasă oamenii să intre fără să verifice, să anunțați. Și asta nu este pâră, nu este absolut deloc cum o să aud mulți care spun:’Arafat îi învață pe oameni să anunțe când văd nereguli’. Este normal”, a declarat șeful DSU.