• Două femei s-au înjunghiat în municipiul Toplița (județul Harghita).
  • 11 persoane din județul Neamț au fost imobilizate de mascați.
  • În timpul scandalului au fost avariate patru mașini.

Un număr de 11 persoane au fost imobilizate și duse la poliție, duminică, după un conflict între două femei, în Piața Agroalimentară din Toplița, județul Harghita.

Un bărbat din municipiul Toplița a sunat la 112, duminică, și a anunțat că în zona Pieței Agroalimentare are loc un scandal în care sunt implicate peste 10 persoane.

În zonă au intervenit o echipă din cadrul IPJ Harghita, jandarmii, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

„11 persoane au fost imobilizate și conduse la sediul Poliției Municipiului Toplița, în vederea efectuării de verificări și luării măsurilor legale ce se impun. Din primele date și indicii obținute de polițiști rezultă că mai multe persoane din județul Neamț s-au deplasat în municipiul harghitean Toplița, unde, pe fondul unor neînțelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înțepat cu un cuțit reciproc, iar ceilalți participanți și-au aplicat lovituri unii altora”, au transmis reprezentanții Poliției Harghita.

În timpul scandalului au fost avariate patru mașini. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz.