Răfuială în Harghita: Două femei s-au înjunghiat reciproc, iar 11 persoane au fost duse la Poliție

politisti la o perchezitie. Foto: Mediafax Foto
  • Două femei s-au înjunghiat în municipiul Toplița (județul Harghita).
  • 11 persoane din județul Neamț au fost imobilizate de mascați.
  • În timpul scandalului au fost avariate patru mașini.

Un număr de 11 persoane au fost imobilizate și duse la poliție, duminică, după un conflict între două femei, în Piața Agroalimentară din Toplița, județul Harghita.

Un bărbat din municipiul Toplița a sunat la 112, duminică, și a anunțat că în zona Pieței Agroalimentare are loc un scandal în care sunt implicate peste 10 persoane.

În zonă au intervenit o echipă din cadrul IPJ Harghita, jandarmii, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

„11 persoane au fost imobilizate și conduse la sediul Poliției Municipiului Toplița, în vederea efectuării de verificări și luării măsurilor legale ce se impun. Din primele date și indicii obținute de polițiști rezultă că mai multe persoane din județul Neamț s-au deplasat în municipiul harghitean Toplița, unde, pe fondul unor neînțelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înțepat cu un cuțit reciproc, iar ceilalți participanți și-au aplicat lovituri unii altora”, au transmis reprezentanții Poliției Harghita.

În timpul scandalului au fost avariate patru mașini. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz.