• Ministrul Muncii a anunțat sâmbătă că 160.000 de dosare de pensii au fost deja evaluate la nivelul întregii țări.
  • Raluca Turcan susține că activitatea din teritoriu se desfășoară într-un ritm alert, în ciuda resurselor limitate.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat sâmbătă că 160.000 de dosare de pensii au fost deja evaluate la nivelul întregii țări.

„160 000 de dosare de pensii au fost deja evaluate în toată țara, într-o săptămână și jumătate de la inițierea acestui demers”, a scris sâmbătă pe Facebook ministrul Muncii.

Raluca Turcan susține că activitatea din teritoriu se desfășoară într-un ritm alert, în ciuda resurselor limitate, lucru confirmat în cadrul vizitelor pe care le-a făcut la Casele de pensii ale sectoarelor 1, 2 și 5 din București.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

„De altfel, unul dintre proiectele importante ale ministerului pe termen scurt este finanțarea cu fonduri europene a dotării caselor de pensii cu echipamentele necesare derulării activităților curente și a procesului de evaluare”, a mai scris Turcan pe rețeaua de socializare.

Potrivit ministrului, colectarea tuturor datelor necesare, prin softul de care ministerul dispune, va permite ca toate cele 5 milioane de dosare de pensii să fie supuse recalculării într-un timp foarte scurt.