• Raluca Turcan a reacționat schimbul de declarații între fostul ministru Vlad Voiculescu și premierul Florin Cîțu.
  • Ministrul Muncii spune că acest ping-pong al declarațiilor este dăunător.
  • Raluca Turcan a transmis un mesaj la responsabilitate și seriozitate din partea Coaliției.

Raluca Turcan, ministrul Muncii, e de părere că schimbul de replici între premierul Florin Cîțu și fostul ministru Vlad Voiculescu este dăunător. De asemenea, ministrul Muncii a transmis un mesaj la responsabilitate și seriozitate din partea Coaliției.

„Cât avem un premier, el trebuie respectat. Coaliția să-și pună picioarele în apă rece, să prezentăm în spațiul public rezultatele pe care miniștrii le au. Oamenii așteaptă responsabilitate, seriozitate și determinare de a aduce la bun sfârșit programul de guvernare. Acest ping-pong de declarații de la un fost ministru către un premier în funcție dăunează foarte grav, nu neapărat persoanelor, ci celor care privesc spre această coaliție care are o treabă de făcut”, a transmis Raluca Turcan.

Liderii USR PLUS cer înlocuirea premierului Florin Cîțu după revocarea ministrului Sănătății Vlad Voiculescu. Turcan a mai precizat că Florin Cîțu are sprijinul Partidului Național Liberal, în urma atacurilor venite din partea partenerilor de Coaliție de la USR PLUS.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?

Coaliţia de guvernare urmează să se reunească, luni, în prima şedinţă de la revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii.