• La o zi după ce Guvernul a anunțat noi restricții, ministrul Raluca Turcan și președinta CJ Sibiu s-au înghesuit într-o remorcă cu opt persoane.
  • Adrian Bibu, administratorul județului Sibiu, s-a infectat cu Sars-Cov-2 după a plantat copaci alături de Cîmpean și Turcan.

Adrian Bibu, administratorul județului Sibiu, a fost internat cu Covid-19. Acum trei zile, el a participat la o acțiune de plantat copaci în cadrul căreia mulți dintre participanți nu au purtat masca de protecție. Printre aceștia s-au numărat și președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, dar și ministrul Muncii, Raluca Turcan, potrivit Turnul Sfatului.

Administratorul județului Sibiu, Adrian Bibu, a fost internat cu Covid-19 pentru a fi ținut sub monitorizare timp de șapte zile, având în vedere rezultatul analizelor făcute la plămâni, spune el pentru Turnul Sfatului. Internarea sa a fost făcută după ce, în cursul zilei de sâmbătă, a participat la o acțiune la care au participat mai mulți liberali sibieni, în cadrul căreia au fost plantați copaci în zona montană a orașului Tălmaciu.

Sursa foto: Facebook

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare de unii dintre participanții la această acțiune, în multe ipostaze masca de protecție nu a fost purtată. Nici de Adrian Bibu, dar nici de Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu, și nici de Raluca Turcan, ministru al Muncii și președintă a organizației județene a PNL Sibiu.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

”Din punctul meu de vedere, cred că trebuie să se poarte masca. Acum, referitor la acțiunea aceasta, care a avut loc în aer liber, n-am văzut chiar așa de strict lucrurile… Important e să nu stai lipit unul de celălalt”, spunea Adrian Bibu.

Totodată, după cum rezultă din fotografiile publicate pe Facebook, echipa Ralucăi Turcan s-a strâns și la o masă cu bucate, într-un spațiu închis, fără mască de protecție.

Sursa foto: Facebook