Raluca Turcan și președinta CJ Sibiu, fără mască într-o remorcă cu alte șase persoane. Unul dintre participanții la acțiune, internat cu Covid-19

  • La o zi după ce Guvernul a anunțat noi restricții, ministrul Raluca Turcan și președinta CJ Sibiu s-au înghesuit într-o remorcă cu opt persoane.
  • Adrian Bibu, administratorul județului Sibiu, s-a infectat cu Sars-Cov-2 după a plantat copaci alături de Cîmpean și Turcan.

Adrian Bibu, administratorul județului Sibiu, a fost internat cu Covid-19. Acum trei zile, el a participat la o acțiune de plantat copaci în cadrul căreia mulți dintre participanți nu au purtat masca de protecție. Printre aceștia s-au numărat și președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, dar și ministrul Muncii, Raluca Turcan, potrivit Turnul Sfatului.

Administratorul județului Sibiu, Adrian Bibu, a fost internat cu Covid-19 pentru a fi ținut sub monitorizare timp de șapte zile, având în vedere rezultatul analizelor făcute la plămâni, spune el pentru Turnul Sfatului. Internarea sa a fost făcută după ce, în cursul zilei de sâmbătă, a participat la o acțiune la care au participat mai mulți liberali sibieni, în cadrul căreia au fost plantați copaci în zona montană a orașului Tălmaciu.

Sursa foto: Facebook

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare de unii dintre participanții la această acțiune, în multe ipostaze masca de protecție nu a fost purtată. Nici de Adrian Bibu, dar nici de Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu, și nici de Raluca Turcan, ministru al Muncii și președintă a organizației județene a PNL Sibiu.

”Din punctul meu de vedere, cred că trebuie să se poarte masca. Acum, referitor la acțiunea aceasta, care a avut loc în aer liber, n-am văzut chiar așa de strict lucrurile… Important e să nu stai lipit unul de celălalt”, spunea Adrian Bibu.

Totodată, după cum rezultă din fotografiile publicate pe Facebook, echipa Ralucăi Turcan s-a strâns și la o masă cu bucate, într-un spațiu închis, fără mască de protecție.

Sursa foto: Facebook