• Poliția neozeelandeză a demarat o investigație după ce o familie a găsit rămășițe umane în valizele pe care le-a achiziționat de la o licitație.
  • Posturile de știri locale au raportat că obiectele erau vândute ca parte a unei încercări de a scăpa de bunurile abandonate.
  • Mai mulți vecini ai familiei au raportat un „miros urât” care provenea din casa celor care au semnalat descoperirea macabră.

O familie din South Auckland, Noua Zeelandă, au descoperit rămășițe umane în valizele pe care le-au achiziționat de la o licitație care s-a desfășurat într-un depozit al unei companii locale, joia trecută, potrivit BBC.

Autoritățile au demarat o anchetă și încearcă să identifice rămășițele.

Posturile de știri locale au raportat că obiectele erau vândute ca parte a unei încercări de a scăpa de bunurile abandonate. De obicei, persoanele care licitează nu au ocazia să inspecteze obiectele înainte de a le achiziționa.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Descoperirea rămășițelor a fost făcută abia după ce noii proprietari au adus ajuns acasă, a declarat detectivul Tofilau Faamanuia Vaaelua.

Mai mulți vecini ai familiei au raportat un „miros urât” care provenea din casa celor care au semnalat descoperirea macabră, potrivit Stuff, canalul de știri neozeelandez.

Un vecin, care, de altfel, era un fost lucrător la un crematoriu, declarat că mirosul i-a fost imediat familiar.

„Mi-am dat seama imediat și m-am gândit, de unde vine asta?”, a spus el, referindu-se la proprietatea familiei în cauză.

Imaginile publicate pe canalul de știri neozeelandez Stuff au arătat o remorcă parcată pe aleea din fața proprietății, situată în zona suburbană Clendon Park, în timp ce poliția își desfășura investigațiile.

Reprezentanții poliției au declarat că prioritatea lor principală este „identificarea persoanei decedate, astfel încât să putem stabili toate circumstanțele care au stat la baza descoperirii”.